|
|
|
Koude buffetten
Om organisatorische redenen dienen we voor kerstavond en -dag zowel als nieuwjaarsavond en -dag ons assortiment te beperken tot één schitterend buffet:
vanaf 4 pers
Carpaccio van rundsfilet
Tomatensoep of aspergesoep
Parmaham met meloen
Vitello tonato
Kippenboutjes met zachte curry en ananas
Gerookte zalm
Gekookte ham met asperges
Wildpastei van het huis met ajuinconfituur
Gekookte zalm 'belle vue'
Tomaat met grijze garnalen
Perzik met tonijn
Groentengarnituur
Frisse aardappelsla
Pastasalade
Tabouleh
aangepaste sausjes |
|
|
Een rijk gevarieerde kaasschotel met uitgelezen kaassoorten vergezeld van fruit en nootjes |
|
|
vanaf 10 pers
Waan uzelf in het zonovergoten Italie
Vitello tonato
Carpaccio van rundsfilet
Parmaham en Fiocco met meloen en watermeloen
Salade nicoise
Tomaat mozzarella met basilicum
Gemarineerde zalm
Tagliata
Tongfilet met kapertjes, olijven en pepers
Italiaanse pastasalade
Slaatje met scampi en gerookt spek
Broccoli met amandel en truffelolie
Taboulé
Gegrilde paprika's
|
|
|
Vanaf 10 pers:
Parma ham met meloen
gebraden rosbief en varkensgebraad
kippenboutjes met zachte curry en ananas
gekookte ham met asperges
pastei van het huis
tomaat met krabsla
perzik met tonijn
salade mixte
frisse aardappelsla
Taboule
aangepaste sausjes
Alles op fraai gegarneerde schotels |
|
|
Vanaf 10 pers:
parmaham met meloen
gebraden rosbief en varkensgebraad
kippenboutjes met zachte curry en ananas
gekookte ham met asperges
pastei van het huis
gekookte zalm 'belle vue'
tomaat met nemosalade
perzik met tonijn
salade mixte
frisse aardappelsla
pastasalade
Taboulé
aangepaste sausjes
Een waar festijn
|
|
|
Vanaf 10 pers:
Gazpacho (licht pikante koude soep uit Spanje)
parmaham met meloen
gebraden rosbief en varkensgebraad
kippenboutjes met zachte curry en ananas
gerookte zalm
gekookte ham met asperges
pastei van het huis
gekookte zalm 'belle vue'
tomaat met nemosalade
perzik met tonijn
salade mixte
frisse aardappelsla
pastasalade
Taboul�
aangepaste sausjes
Verwen Uw gasten
|
|
|
vanaf 10 pers
Gazpacho (licht pikante koude soep uit Spanje)
parmaham met meloen
gebraden rosbief en varkensgebraad
kippenboutjes met zachte curry en ananas
gerookte zalm
gekookte ham met asperges
eendenmousse met garnituur
gekookte zalm 'belle vue'
tomaat met nemosalade
perzik met tonijn
gestoomde tongfilets
salade mixte
frisse aardappelsla
pastasalade
Taboul�
aangepaste sausjes
Het neusje van de zalm |
|
|
Gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat garnaal, gerookte forelfilets, perzik met tonijn, aardappelsla, pastasalade,
half gekookt eitje, zalm 'belle vue' |
|
|
Ham met asperges
kippenboutje
roast beef en varkensgebraad
filet d'anvers
tomaat garnaal, perzik met tonijn
parmaham met meloen,
half eitje
aardappelsla en pastasalade |
|
|
In de gewone buffetvorm, waarbij schotels worden voorgesteld, nemen de gasten hun keuze en leggen het op hun bord.
Hier echter gebruiken we kleine bordjes, die elk apart 1 luxeproduct presenteren. Uw gast gaat zich dan meermaals van enkele bordjes voorzien. Het wordt pas pure luxe als U ook voor elke schotel een aparte wijn aanbiedt; vb een oude porto bij de foie gras, een valpolicella bij de carpaccio enz...
vanaf 12 pers
foie gras met portogelei en frambozen
serranoham met meloen
hammousse met parma en tuinkers
Ceviche
zalm 'belle vue'
ham met groene asperges
huisgerookte zalm
carpaccio met rucola
tomaat garnaal
gemarineerde sint-jakobsschelpen met limoen en dille
gerookte eendenborst
Zeeuwse creusen
pastasalade
slaatje met scampi en spek
enz...
Minimum 12 vari�teiten, 8 bordjes per persoon, tot iedereen voldaan is.
De borden worden in onze keuken voorbereid met een minimum aan afwerking ter plaatse. |
|
|
Gebraden rosbief en varkensgebraad, gekookte en gerookte ham van het huis, kalfsbrood en pastei van het huis, vleessalade, krabsalade en préparé
Dit alles voorzien in ruime porties.
|
|
|
Bij buffetten vanaf 30 pers kan warme beenham worden bijbesteld.
Deze wordt eventueel begeleid met een groentengratin en archiducsaus |
|
|
gebakken: kippenbillen, rosbief en varkensgebraad,
mosterdspek, pastei, balletjes en kalfsbrood.
Gekookt: varkenstong, pootjes, beenham, boerenkop, witte en zwarte pensen, kip-kap, cervela
Gedroogd: boerenham, droge worstjes
Prépare en bereid gehakt
Groentenbuffet: gepelde tomaten, aardappelsla, geraspte wortelen en selder, koude bloemkool, pastasalade, chinese koolsla, rode kool, gemengde sla,
Platte kaas met radijzen
rijstpap |
|
|
Diversen
|
|
|
|
|