Soepen

Soepen  

Steeds met verse groenten en zelfgetrokken bouillons bereid
Tomatensoep met balletjes 5/l
Aspergeroomsoep 6/l
Zachte roomsoep met wilde boschampignons 7/l
Verse kreeftenbisque met rivierkreeftjes 11/l
Pompoensoepje met zure room 5/l

Sauzen voor bij de kalkoen en het wild  

Wij voorzien 1 liter voor 6 personen
Bigaradesaus:
zacht romig op basis van sinaasappel, fond brun en cointreau
15/kg
Grand veneursaus
met boschampignons, wildfond, verse groenten en rode wijn
15/kg
Wildsaus van de chef:
beenderen van haas en hertenkalf aangestoofd met rode wijn en fond brun, bosbessen en krachtig afgesmaakt
15/kg
Archiduc
roomsaus met sjalotten, witte wijn en overvloedig veel champignons
15/kg
Appelsaus
granny smith, spekblokjes met een zachte touch marjolein
15/kg
Bordelaise
sjalotten ingekookt in rode wijn en fond brun
15/kg
Sterke bouillon
Getrokken van de karkassen van de kalkoens.
€ 3.00/l
Béarnaise
Witte wijn gereduceerd met sjalotten en dragon. Met verse eieren en room afgewerkt.
15/kg
Honing mosterd saus
Niet te zoet, niet te pittig, juist goed !
15/kg
Peper saus
Vleesfond, room, cognac en natuurlijk veel verse groene peper.
15/kg
Krieken saus
Overdadig veel krieken om de winter door te komen.
15/kg
Kreeften bisque
De schelpen en het kookvocht van de kreeften wordt gereduceerd en op smaak gebracht met sjalotten, tomaten, look, peterselie; Ricard en cognac. Gewoon te lekker.
15/kg

Diversen

Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
© 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.