|
|
|
Aperotime
26 verfijnde mini-spiesjes om in de oven te plaatsen |
|
De fameuze twaalf: een doosje met twaalf glaasjes, uiterst verfijnd afgewerkt met :
Praline van foie gras
tartare van zalm en grijze garnalen en een citroensausje
hammousse met sesamzaad
Italiaanse tartare met pestoparels, olijven en gedroogde tomaat
|
|
|
gepresenteerd in Chinese lepels.
o.a. rundercarpaccio met rucola en basilicum
hammousse met groene asperges
praline van foie gras
tartare van zalm en citroensausje, enz... |
|
|
Feta met tomaatjes, provencaalse camenbert, zachte blauwe kaas met peer,... In prachtig afgewerkte houten schaaltjes, klaar voor de oven. Onvergetelijk !!! |
|
|
Een blikvanger op uw receptie:
rundercarpaccio met rucola
slaatje van grijze garnalen en tomaat
tartare van zalm met een pittige peterseliesaus
hammousse met groene asperges
scampibrochettes
kalkoenbrochettes
Proven�aalse brochettes
kaas- en fruitbrochettes
|
|
|
Eenvoudig en toch zo lekker
|
|
|
|
Een dubbel boerenbrood wordt uitgehold en gevuld met uiterst afgewerkte kleine driehoeksboterhammen (wit en grijs zonder korstjes),
belegd met de fijnste salades, de hartigste vleeswaren, gerookte zalm, kazen, enz... |
|
|
Diversen
|
|
|
|
|