Hoofdgerechten

Gevogelte en wild  

Magret de canard à l'orange 17
Hertenkalffilet op wijze van de chef
Kort aangebebakken en geflambeerd, een verfijnde wildsaus met aireilles en cognac...
20
Gevuld kalkoengebraad
met boschampignons
17
Parelhoen à 'orange 17
Kalkoenpave's
in honing-mosterd saus
11
Hazenrug met wildsaus 20
Marcassin des Flandres
au gibier
18
Stoofpotje van marcassin 18
Fazantenfilet
gewenteld in hazelnootjes
19
Kalkoenfilet archiduc 17

Vis en schaaldieren  

Kabeljauwhaasje
met champignons en selder
18
Kreeftenstoofpotje 31
Zalm met prei 18
Tongrolletjes met grijze garnalen 42/kg
Royaal vissersstoofpotje
Alle beste uit de zee: kreeft, sint Jacobsschelpen, zalm, pladijs en tongfilet. Badend in een witte wijnsaus met bieslook. Gewoon overheerlijk...
24
Pandorabox
Tongfilet met fijne groentjes en spinazie in witte wijnsaus en selderpuree
19

Kerst- eindejaarsmenu 42/pers  

trio voorgerechtjes menu
carpacio rund, vitello tonato en wildpastei van de chef.
Verrassingsdoos met tongfilet menu
doos voor de oven gevuld met tongfilet,spinzie en selderpuree
stoofpotje van everzwijn menu
Opgevulde kalkoenrollade menu
met wilde champignons
Everzwijngebraad menu
Grand Veneur
Groepje A menu
Peertje gekookt in rode wijn, gestoomde appel met aireilles, gestoofd witloof
Gratin dauphinois of kroket menu
soep menu

Diversen

Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.