Hoofdgerechten

Gevogelte en wild  

Magret de canard à l'orange € 14.00/pers
Hertenkalffilet op wijze van de chef
Kort aangebebakken en geflambeerd, een verfijnde wildsaus met aireilles en cognac...
18/pers
Gevuld kalkoengebraad
met boschampignons
€ 14/pers
Parelhoen à l'orange € 14/pers
Kalkoenpavé's
in honing-mosterd saus
€ 18.00/kg
Fazant à la Brabançonne € 16.00/pers
Hazenrug met wildsaus € 18/pers
Marcassin des Flandres
au gibier
€ 16/pers
Stoofpotje van marcassin € 16/pers
Fazantenfilet
gewenteld in hazelnotenen met kastanjesaus
€ 16/pers
Kalkoenfilet archiduc € 14/pers
Kippengebraad met zachte curry € 18.00/kg

Vis en schaaldieren  

Kabeljauwhaasje
met champignons en selder
€ 28.00/kg
Kreeftenstoofpotje 27/pers
Waterzooi van Noordzeevis € 28.00/kg
Zalm met prei € 30.00/kg
Tongrolletjes met grijze garnalen 37/kg
Royaal vissersstoofpotje
Alle beste uit de zee: kreeft, sint Jacobsschelpen, zalm, pladijs en tongfilet. Badend in een witte wijnsaus met bieslook. Gewoon overheerlijk...
46/kg

kerst- eindejaarsmenu 28/pers  

Rundscarpaccio
Flinterdun gesneden rundsfilet, gemarineerd met olijfolie en basilicum, gegarneerd met olijfjes, rucola en parmesaanse kaas
Tongrolletjes met grijze garnalen
in een zacht romig preisausje gepresenteerd in cocotte
Boschampignonssoepje
Tomatenroomsoep
met balletjes
opgevulde kalkoenrollade
met wilde champignons
Everzwijngebraad Grand Veneur
Groepje A
Gratin Dauphinois

Suggestie van chef 30/pers  

Trio van voorgerechtjes
Wildpâté van de chef, carpaccio van rundsfilet en vitello tonato.
Sint jacobsschelp
verse sint Jacobschelpen met het beste uit de zee, gegarneerd in eigen schelp
Kreeftenbisque
Aspergesoep
Kabeljauwpavé met selder en champignons
met een luchtige selderpuree
Civet van marcassin
Groepje A
Selderpuree

Diversen

Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
© 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.