Koude voorgerechten

Salade folle van de chef  

gemengde salade met rucola, rijkelijk bediend van grijze garnaaltjes, gerookte zalm, eendenpastei en gerookte eendenborst
salade folle van de chef 14/pers

Zalm 'belle vue'  

Overheerlijk zacht gekookte zalm
klassiek gegarneerd met gehakt eiwit en eigeel
peterselie en cocktailsaus
zalm belle vue 14/pers

Carpaccio  

Flinterdun gesneden filet pur, basilicum, de fijnste extra vierge olijfolie en een paar draaien van de pepermolen
of
de meeste verse Schotse zalm in fijne plakken afgewerkt met dille en limoen en een 'touch' van roze peper
carpaccio van rundfilet 10/pers
carpaccio van zalm 14/pers
Vitello tonato
Oven gebakken kalfsgebraad in dunne plakjes op een pikante tonijnsaus
12/pers
carpaccio sint jacoboester
schijfjes sint jacobsoester gemarineerd met limoen en dille en roze peper.
14/pers

Koud uit de zee  

Tomaat met grijze garnaal 14/pers
Huisgerookte Schotse Zalm € 35.00/kg
Huisgerookte Schotse Zalm op bord gegarneerd 14/pers
Halve Canadese kreeft 'belle vue' 23/pers

Creatief met charcuterie  

Parmaham met meloen en garnituur 10/pers
Palet van wildpasteien aantrekkelijk gegarneerd
met ajuinconfituren en salade
10/pers
Huisbereide foie gras in sneden € 100.00/kg
Huisbereide foie gras op bord 18/pers

Trio van voorgerechtjes  

kan je niet kiezen,ga voor de drie: Carpaccio van rundsfilet, vitello tonato, wildpâté van de chef. Fraai gepresenteerd op langwerpige schotel met 3 potjes.
Trio voorgerechten 12/pers

Diversen

Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
© 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.