Koude voorgerechten

Carpaccio  

Flinterdun gesneden filet pur, basilicum, de fijnste extra vierge olijfolie en een paar draaien van de pepermolen
of
de meeste verse Schotse zalm in fijne plakken afgewerkt met dille en limoen en een 'touch' van roze peper
carpaccio van rundfilet 14
carpaccio van zalm 16
Vitello tonato
Oven gebakken kalfsgebraad in dunne plakjes op een pikante tonijnsaus
14
carpaccio sint jacoboester
schijfjes sint jacobsoester gemarineerd met limoen en dille en roze peper.
16

Trio van voorgerechtjes  

kan je niet kiezen,ga voor de drie: Carpaccio van rundsfilet, vitello tonato, couscous met gegrilde groentjes of wildpate van de chef. vlees, vis en/of vegetarisch hapje. Mooi gepresenteerd op langwerpig schaaltje met 3 potjes.
Trio voorgerechten 16

Creatief met charcuterie  

Palet van wildpasteien aantrekkelijk gegarneerd
met ajuinconfituren enz.
14
Huisbereide foie gras in sneden 135/kg
Huisbereide foie gras op bord 22

Zalm 'belle vue'  

Overheerlijk zacht gekookte zalm
klassiek gegarneerd met gehakt eiwit en eigeel
peterselie en cocktailsaus.
Op bord per persoon of op grote schotel naar keuze
zalm belle vue 16

Koud uit de zee  

Tomaat met grijze garnaal 18
Huisgerookte Schotse Zalm op bord gegarneerd 16
Halve Canadese kreeft 'belle vue' 31

Diversen

Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.