Warme voorgerechten

Recht uit zee  

Kreeftenstoofpotje;
een halve kreeft in de schelp losgemaakt, met vele verse groentjes in een extra zacht sausje
27/pers
Tongrolletjes met grijze garnalen  37.00/kg
Scampi van de chef;
geflambeerd met cognac en pastis, een nuance look en verse tomaatjes
 37.00/kg
Sint-jakobsschelpen  11.00/stuk
Zes oesters met prei  13.00/6 stuks
Vispannetje;
kabeljauw, zalm, tong en mosseltjes
 12.00/pers
Grijze garnaalkroket  4.00/stuk
Gezalfde kreeft ;
een halve kreeft ingewreven met een appareil van duchesse, peterselie en look; voor de kenners !!!
27/pers
King crab
Het meest verfijnde; echte king crab gebakkken met wilde tijm
 70.00/kg
Royaal visserstoofpotje
Alle beste uit de zee: kreeft, sint jacobschelpen, zalm, pladijs en tongfilet. Badend in een witte wijn saus met bieslook. Dit is gewoon overheerlijk...
22/pers
Cocottes met tongfilet en prei
trostomaatjes en krieltjes
12/pers

Uit de lucht  

Koninginnenhapje met kip  20/kg
Huisbereide kaaskroketjes  2.00/stuk
Cocotte van parelhoen en wilde champignons en truffel 12/pers

Heerlijke Quiches  

gewicht: ong 300 gr
Quiche Lorraine
met beenham, champignons, gerookt spek en prei
22
Quiche met mozzarella en spinazie 22

Diversen

Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.