Start
Broodjes
Slagerij
Partyservice
Feestelijk tafelen
Mandje
Faq
Catalogus
Ons bedrijf
Feestelijk
tafelen
Aperotime
Koude voorgerechten
Warme voorgerechten
Soepen en sauzen
Hoofdgerechten
Groenten en aardappel-gerechten
Typische kerstgerechten
Koude buffetten
Self-cooking
Warme voorgerechten
Uit de zee
Pandorabox
Tongfilet met fijne groentjes, trostomaatjes, spinazie en selderpuree
pers
Opmerking
19
Royaal visserstoofpotje
Al het beste uit de zee: Sint jacobsschelpen, zalm kreeft en tongfilet, badend in een witte wijnsaus met bieslook. Overheerlijk!!!
pers
Opmerking
24
Kreeftenstoofpotje
Een halve kreeft in de schelp losgemaakt met vele verse groentjes in een extra zacht sausje.
pers
Opmerking
Leeggoed 4.00€ of
eigen materiaal
31
Gezalfde kreeft
Een halve kreeft ingewreven met een appareil van duchesse, peterselie en look. Voor de kenners.
pers
Opmerking
Leeggoed 4.00€ of
eigen materiaal
31
Tongrolletjes met grijze garnalen
kg
Opmerking
42
Vispannetje
Tongrolletje, zalm en mosseltjes met fijne groenten in witte wijnsaus
pers
Opmerking
17
Scampi van de chef
Geflambeerd met cognac en pastis, een nuance look en verse tomaatjes
kg
Opmerking
42
Sint Jacobsschelpen
In de schelp vergezeld van grijze garnaaltjes en een licht sjalottensausje
stuks
Opmerking
Leeggoed 1.00€ of
eigen materiaal
13
Grijze Garnaalkroket
st
Opmerking
5.5
Uit de lucht
Koninginnenhapje met kip
/kg
Opmerking
25/kg
Huisbereide kaaskroketjes
/stuk
Opmerking
3
Heerlijke Quiches
gewicht: ong 300 gr
Quiche Lorraine
met beenham, champignons, gerookt spek en prei
/kg
Opmerking
26
vegetarische quiche met mozarella, prei en tomaat
/kg
Opmerking
26
mini Quiche
/st
Opmerking
3.5
Diversen
Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
Productnaam:
Eenheid(vb kg, stuk, ..):
Prijs per eenheid (getal):
Ik bestel
eenheden
Opmerking
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.