Bar/Standjes

Oesterbar  

Zeeuwse creusen, fines de claires 'Marennes d'oleron', of wat de markt aanbiedt. We openen ze ter plaatse, presenteren ze op een bootje, met citroen en natuurlijk een pepermolen.
Op een ander moment verrijken we ze met een granité van komkommer, enz...
Vanaf 100 oesters
oesterbar  125/50 stuks

Kreeftenbar  

In een enorme koperen pot koken we doorlopend levende babykreeftjes. Eenmaal gaar, snijden we ze middendoor, kraken de scharen, maken het vlees los en overgieten met een subliem sausje. Uw gasten krijgen een grote kreeftenslab omgord en komen zo vaak ze willen een kreeftje kiezen.
Vanaf 50 kreeftjes
Kreeftenbar 18/halve kreeft

Carpaccio-bar  

Runderfilet wordt dun gesneden, gemarineerd met fijne olijfolie en basilicum, met een gegrilde toast met notenpesto en rucola en oude parmesaanse kaas
Levende verse zalm wordt getrancheerd en op smaak gebracht met dille en roze peper
Flinterdunne schijfjes tonijn krijgen het gezelschap van gember en coriander
Kalfsvlees wordt op smaak gebracht met rozemarijn en gedroogde citroen.
carpaccio-bar alleenstaand
gedurende 3 uur
 350.00/stand
carpaccio-bar als onderdeel  220.00/stand

Parmaham  

Een overheerlijke gedroogde parmaham in een klem wordt met vaste hand flinterdun opgesneden. De sappigste meloenen en cavaillons vervolledigen het plaatje.
Parmaham in tang  190/stuk

Parmigiano Regiano  

Op een ronde houten blok plaatsen we een enorme parmesaanse kaas van 32 kg! Met een klein speciaal mesje worden kleine blokjes pittige parmesaanse kaas uitgesneden.
Parmigiano Regiano 32 kg 960 € /stuk

Kaviaar  

Een krielaardappeltje wordt uitgehold en terug gevuld met zure room. Met een zilveren lepeltje leggen we er verse Russische kaviaar op.
Pommes moscovite € 150,00/30 stuks

Cocotte  

Alle kennis vergaard van stoven tot wokken samengeperst in individuele cocottes.

Silver  

Mochito: konijn gemarineerd in rum,kandijsuiker, limoen en munt, met kokosmelk, rode curry en risotto, noten en wortelspaghetti

Chef: scampi met tagliatelli, tomaten, look en ricards sojacheuten

Mer du nord: Verse kabeljauw met seldersaus, champignons, sluimererwten, gestoomde aardappeltjes , grijze garnaaltjes en bieslook

Oseille: zalm met zurkel, selderspaghetti en patatjes

Braciole: fijne sneetjes rosbief met champignons, ui, courgette, tomaat, rucola, mozzarela en basilicum
cocotte silver € 9.5/cocotte

Gold  

Safraantje: sint jacobschelp met safraansaus, spinazie en sojascheuten

Rossini: kalfsfilet met foie gras,truffelsaus en groene asperges en penne

Homard : vers gekookt kreefjte met een zachte bisque en groentjes à la nage

Creson: kalfsfilet met waterkersroom en aardappeltjes
cocotte gold € 12/cocotte

Make your own cocotte  

Wij stellen een bar op met onderstaande ingrediënten. In overleg met uw gast toveren we in luttele minuten een eigen gerecht samen
make your own cocotte € 9.00/cocotte

Pastabar  

Porties al dente pasta gaan heel kort in de pastakoker en worden heet in een disposable gepresenteerd waarbij u als gast kunt kiezen uit 4 overheerlijke sauzen: Carbonara, scampi, béchamel met ham, Broccoli/bloemkool crème, Bolognaise of bolognaise spéciale.
Vanaf 40 pers
pastabar
men moet ongeveer 3 porties per persoon tellen als volledige maaltijd.
€ 4.00/portie

Diversen

Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.