|
|
|
Receptie
Rijk gevulde en mooi gegarneerde lepels, bordjes en jeneverglaasjes:
Rundercarpaccio,
mousse van ham,
tartaar van zalm met een pittig peterseliesausje,
slaatje van grijze garnalen, enz... |
|
|
Hiermee maakt U het verschil:
Pralintje met mousse van eend en vijgenconfijt,
rundercarpaccio met rucola
Vitello tonato,
tartare van zalm met een pittige peterseliesaus
hammousse met groene asperges
scampibrochettes
kippenspiesjes
Vegetarische brochettes
kaas- en fruitbrochettes |
|
|
Getailleerde groentjes: wortel,
selder, bloemkoolroosjes,
kerstomaatjes.
Verrijkt met het beschikbare fruit:
druiven, watermeloen, meloen,
cavaillon, kiwi, kersen, enz...
Afgewerkt met dipsausjes.
|
|
|
Gepresenteerd in een boot,
met oestermes, citroen en pepermolen
krat van 25 stuks |
|
|
Dit brengt U direct in de stemming;
op een groot pizzabord gepresenteerd:
gemarineerde olijven, anjovis,
serranoham, parmasalami,
pikante chorizo, meloen,
gedroogde tomaten, fetakaas,
radijzen, pepertjes gevuld met geitenkaas |
|
|
Dubbele schijfjes stokbrood uiterst fijn afgewerkt met:
Brie, afgewerkt met honing en amandelschilfers
Martino, verrassend anders met steak tartare
gerookte zalm met krab
hammousse met groene asperges en beenham
roast beef met selder
parmaham met gedroogde tomaat en olijfjes
vitello tonato |
|
|
Een dubbel boerenbrood wordt uitgehold en gevuld met uiterst afgewerkte kleine driehoeksboterhammen (wit en grijs zonder korstjes),
48 driehoekjes voor een groot
24 driehoekjes voor een klein
30 sandwiches
belegd met de fijnste salades, de hartigste vleeswaren, gerookte zalm, kazen, enz... |
|
|
Deze warme hapjes worden ter plaatse afgewerkt met de meest luxueuze producten:
gerookte paling met aardappelschuim,
verse sint-jakobschelpen op een bedje van pijpsjalotjes
reductie van dikke Mechelse asperges,
enz... |
|
|
Als uw receptie uitloopt, voorziet u misschien graag iets voor de vrienden die blijven plakken. Geen gecompliceerde toestanden, maar iets hartigs om een fondje te leggen. |
|
|
Marokaans balletje met komijn en sezamzaad en pruimensaus
Warme oester met prei in champagnesaus
Croque monsieur van parma en mozarella en basilicum
Kippenboutje met curry en ananas
warm soepje |
|
|
Op een lang porceleinen bord plaatsen we drie schaaltjes.
Gegrilde courgette en champignon met scampi, vitello tonato en carpaccio van rundfilet. |
|
Diversen
|
|
|
|
|