Receptie

Variatie van 5 lepels  

Rijk gevulde en mooi gegarneerde lepels, bordjes en jeneverglaasjes:
Rundercarpaccio,
mousse van ham,
tartaar van zalm met een pittig peterseliesausje,
slaatje van grijze garnalen, enz...
variatie van 5 lepels € 6.7/pers

Fijnproeversassortiment  

Nicolasaardappel gevuld met zalmforeleitjes of gerookte zalm, hammousse met sesamzaad
pralintje met foie gras,
Italiaanse tartaar met zongedroogde tomaat,... 12 stuks
4 stuks, enz...
fijnproevers assortiment € 18/pers

Buffetkegel  

Hiermee maakt U het verschil:

rundercarpaccio met rucola
slaatje van grijze garnalen en tomaat
tartare van zalm met een pittige peterseliesaus
hammousse met groene asperges
scampibrochettes
kalkoenbrochettes
Provençaalse brochettes
kaas- en fruitbrochettes
buffet kegel small
24 lepels en 20 brochetten
€ 60
buffet kegel medium
45 lepels en 80 brochetten
€ 120
buffet kegel extra large
80 lepels en 180 brochetten
€ 180
afwassen van toren en lepels € 15/stuk

Rauwkosttoren  

Getailleerde groentjes: wortel,
selder, bloemkoolroosjes,
kerstomaatjes.

Verrijkt met het beschikbare fruit:
druiven, watermeloen, meloen,
cavaillon, kiwi, kersen, enz...

Afgewerkt met dipsausjes.
Rauwkosttoren € 60.00/stuk
Rauwkostschotel € 30.00/stuk

Zeeuwse creusen  

Gepresenteerd in een boot,
met oestermes, citroen en pepermolen

krat van 25 stuks
Zeeuwse creusen € 1.2/stuk

Tapasborden  

Dit brengt U direct in de stemming;

op een groot pizzabord gepresenteerd:

gemarineerde olijven, anjovis,
serranoham, parmasalami,
pikante chorizo, meloen,
gedroogde tomaten, fetakaas,
radijzen, pepertjes gevuld met geitenkaas
Tapasbord € 20.00/stuk

Assortiment toasti  

Dubbele schijfjes stokbrood uiterst fijn afgewerkt met:

Brie, afgewerkt met honing en amandelschilfers
Martino, verrassend anders met steak tartare
gerookte zalm met krab
hammousse met groene asperges en beenham
roast beef met selder
parmaham met gedroogde tomaat en olijfjes
vitello tonato
assortiment toasti € 1,60/stuk

Verrassingsbrood  

Een dubbel boerenbrood wordt uitgehold en gevuld met uiterst afgewerkte kleine driehoeksboterhammen (wit en grijs zonder korstjes),
48 driehoekjes voor een groot
24 driehoekjes voor een klein
30 sandwiches
belegd met de fijnste salades, de hartigste vleeswaren, gerookte zalm, kazen, enz...
groot verrassingsbrood boterhammen € 40.00/stuk
klein verrassingsbrood boterhammen € 25.00/stuk
groot verrassingsbrood sandwiches € 46.00/stuk
40 boterhammetjes en 20 mini sandwiches
mini baguette
divers belegde stokbroden in 3 gesneden
€ 1.25/st

Canapés  

Drielaagse driehoeksboterhammetjes gevuld met telkens 2 smaken: bv gerookte zalm en krabsla, tonijn met kalfsgebraad, eiersla en beenham, parmaham met Italiaanse tartaar, steak tartare met préparé, platte kaas met radijsjes,...
Canapés € 2.40/stuk

VIP hapjes  

Deze warme hapjes worden ter plaatse afgewerkt met de meest luxueuze producten:
gerookte paling met aardappelschuim,
verse sint-jakobschelpen op een bedje van pijpsjalotjes
reductie van dikke Mechelse asperges,

enz...
VIP hapjes € 2.20/stuk

Als uw receptie uitloopt  

Als uw receptie uitloopt, voorziet u misschien graag iets voor de vrienden die blijven plakken. Geen gecompliceerde toestanden, maar iets hartigs om een fondje te leggen.
Frietjes in een puntzakje € 1.00/stuk
Hamburgers
Op de echte sesambroodjes met groentjes en sauzen
min 50 stuks
€ 2.50/stuk
wok uit het vuistje
Gemarineerde varkenshaasjes met hoevenoedels, sluimererwten, wortel, cashewnoten, sojascheuten en piri piri
min 20 stuks
€ 2.50/stuk
Pasta carbonara
Rigate pasta met een overheerlijke kaassaus en gebakken spek in een houten shuitje
€ 1.50/stuk
receptieschotel
aardappel gevuld met kaviaar, carpaccio van sint jacobschelp, gebakken foie gras met appels, kreeftenpootjes
€ 37

Warme verwen hapjes  

Marokaans balletje met komijn en sezamzaad en pruimensaus
Warme oester met prei in champagnesaus
Croque monsieur van parma en mozarella en basilicum
Kippenboutje met curry en ananas
warm soepje
6 warme verwenhapjes € 7.50/pers

Trio apéro  

Op een lang porceleinen bord plaatsen we drie schaaltjes.
Gegrilde courgette en champignon met scampi, vitello tonato en carpaccio van rundfilet.
trio apéro € 6.50/bordje
slagersbordje
Op een lang porceleinen bord plaatsen we drie schaaltjes.
Eentje krijgt de huispâté met frisé en mosterdvinigraite, een ander bloedworst met gebakken appeltjes en ui, het laatste een pittige couscous.
€ 6.50/bordje
Trio tartaar
Op een lang porseleinen bord garneren we 3 tartaartorentjes; de classic met kappertjes, uitjes en peterselie, de italiaan met basilicum, zongedroogde tomaat en parmesaanse kaas, en tenslotte de chic met truffel.
€ 6.50/bordje
vega trio
In een cocosnootschelp presenteren we aardappelsalade met dille en rode biet, taboulé en een verrijkte rijstsla.
€ 4.50

Diversen

Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
© 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.