Start
Broodjes
Slagerij
Partyservice
Feestelijk tafelen
Mandje
Faq
Catalogus
Ons bedrijf
Partyservice
Receptie
Barbecue
Walking dinner
Restaurant aan huis
Buffetten
Fun cooking
Dessertbuffet
Bediening en materiaal
Restaurant aan huis
Soepen
Niet zomaar een bord soep: uiterst verfijnde specialiteiten die in de grootste huizen niet zouden misstaan
Koude venkelsoep
met gerookte zalm en dilleroom
/pers
Opmerking
€ 9.60/pers
Groene aspergesoep
met een gepocheerd ei
/pers
Opmerking
€ 11.00/pers
Gazpacho
met trostomaat gevuld met Oostendse garnalen
/pers
Opmerking
€ 11.60/pers
Consommé van kalfsfond
/pers
Opmerking
€ 9.00/pers
Opmerking
Voorgerechten
Alle ingrediënten worden in onze ateliers voorbereid, maar ter plaatse bij u afgewerkt.
Gravalax
Gezouten zalm met een kruidig komkommer- en dilleslaatje
/pers
Opmerking
14:pers
Terrine van tong, zalm en grijze garnaaltjes
in een bieslooksausje
/pers
Opmerking
€ 12/pers
Stoofpotje van kreeft
en groentjes à la nage
/pers
Opmerking
€ 27/pers
Blinde vinken van tong en zalm
op een bedje van spinazie, beurre à l'orange
/pers
Opmerking
€ 18.00/pers
Kabeljauw
met champignons en truffel
/pers
Opmerking
€ 16.00/pers
Zeeduivel
onder krokant gebakken patatjes en een zachte mosterdsaus
/pers
Opmerking
€ 16.00/pers
Gebakken foie gras
met appeltjes in honing en spinazie
/pers
Opmerking
€ 18/pers
Serranoham en hammousse
met een pittige peterselievinaigrette
/pers
Opmerking
€ 10/pers
Samengang van warm gerookte zalm en gebakken foie gras
Spinazie, coulis van granny smith en toast.
/pers
Opmerking
€ 16/pers
Warm gerookte zalm
met spinazie en beurre à l'orange
/pers
Opmerking
€ 16/pers
King crab poten
Het meest verfijnde: echte king crab gebakken met wilde tijm
/pers
Opmerking
€ 30/pers
Zacht gerookte zalm en asperges
/pers
Opmerking
€ 22/pers
Hoofdgerechten
Lichte Vlaamse hutsepot met zeeduivel
/pers
Opmerking
26
Côte à l'os
met béarnaise, gemengde sla, frietjes of aardappel in een jasje
/pers
Opmerking
29
Kalfsgebraad en croûte
met lentegroentjes en peterselieaardappelen
/pers
Opmerking
29
Kalfspaleron met merg en sjalotjes
/pers
Opmerking
26
Lamskroontje gepaneerd in groene kruiden
ravioli met geitenkaas en gedroogde tomaten
/pers
Opmerking
31
Varkenshaasje
met gebakken asperges en mosterdsabayon
/pers
Opmerking
24
De autentieke Roast Beef
met herfstgroentjes en gratin dauphinois en vleesjus
/pers
Opmerking
28
Zuiderse kiprolletjes
met een lichte hollandaise en graanmosterd. Gevulde courgetten en tagliatelle
/pers
Opmerking
24
Skrei moscovite
Jonge kabeljauw, geplette aardappel met zure room en echte kaviaar
/pers
Opmerking
29
Diversen
Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
Productnaam:
Eenheid(vb kg, stuk, ..):
Prijs per eenheid (getal):
Ik bestel
eenheden
Opmerking
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.