Restaurant aan huis

Soepen  

Niet zomaar een bord soep: uiterst verfijnde specialiteiten die in de grootste huizen niet zouden misstaan
Koude venkelsoep
met gerookte zalm en dilleroom
€ 9.60/pers
Groene aspergesoep
met een gepocheerd ei
€ 11.00/pers
Gazpacho
met trostomaat gevuld met Oostendse garnalen
€ 11.60/pers
Consommé van kalfsfond € 9.00/pers

Voorgerechten  

Alle ingrediënten worden in onze ateliers voorbereid, maar ter plaatse bij u afgewerkt.
Gravalax
Gezouten zalm met een kruidig komkommer- en dilleslaatje
14:pers
Terrine van tong, zalm en grijze garnaaltjes
in een bieslooksausje
€ 12/pers
Stoofpotje van kreeft
en groentjes à la nage
€ 27/pers
Blinde vinken van tong en zalm
op een bedje van spinazie, beurre à l'orange
€ 18.00/pers
Kabeljauw
met champignons en truffel
€ 16.00/pers
Zeeduivel
onder krokant gebakken patatjes en een zachte mosterdsaus
€ 16.00/pers
Gebakken foie gras
met appeltjes in honing en spinazie
€ 18/pers
Serranoham en hammousse
met een pittige peterselievinaigrette
€ 10/pers
Samengang van warm gerookte zalm en gebakken foie gras
Spinazie, coulis van granny smith en toast.
€ 16/pers
Warm gerookte zalm
met spinazie en beurre à l'orange
€ 16/pers
King crab poten
Het meest verfijnde: echte king crab gebakken met wilde tijm
€ 30/pers
Zacht gerookte zalm en asperges € 22/pers

Hoofdgerechten  

Lichte Vlaamse hutsepot met zeeduivel 26
Côte à l'os
met béarnaise, gemengde sla, frietjes of aardappel in een jasje
29
Kalfsgebraad en croûte
met lentegroentjes en peterselieaardappelen
29
Kalfspaleron met merg en sjalotjes 26
Lamskroontje gepaneerd in groene kruiden
ravioli met geitenkaas en gedroogde tomaten
31
Varkenshaasje
met gebakken asperges en mosterdsabayon
24
De autentieke Roast Beef
met herfstgroentjes en gratin dauphinois en vleesjus
28
Zuiderse kiprolletjes
met een lichte hollandaise en graanmosterd. Gevulde courgetten en tagliatelle
20
Skrei moscovite
Jonge kabeljauw, geplette aardappel met zure room en echte kaviaar
29

Diversen

Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
© 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.