Restaurant aan huis

Soepen  

Niet zomaar een bord soep: uiterst verfijnde specialiteiten die in de grootste huizen niet zouden misstaan
Gemengde aspergesoep
met een gepocheerd ei
 11.00/pers
Gazpacho
met trostomaat gevuld met Oostendse garnalen
 12/pers
Consomme van kalfsfond  10/pers

Voorgerechten  

Alle ingredi�nten worden in onze ateliers voorbereid, maar ter plaatse bij u afgewerkt.
Gravalax
Gezouten zalm met een kruidig komkommer- en dilleslaatje
15pers
Terrine van tong, zalm en grijze garnaaltjes
in een bieslooksausje
15/pers
Stoofpotje van kreeft
en groentjes a la nage
30/pers
Kabeljauw
met champignons en truffel
18/pers
Gebakken foie gras
met appeltjes in honing en spinazie
 22/pers
Serranoham en hammousse
met een pittige peterselievinaigrette
 15/pers
Warm gerookte zalm
met spinazie en beurre a l'orange
 18/pers
King crab poten
Het meest verfijnde: echte king crab gebakken met wilde tijm
 35/pers

Hoofdgerechten  

Lichte Vlaamse hutsepot met zeeduivel 26
Côte à l'os
met béarnaise, gemengde sla, frietjes of aardappel in een jasje
29
Kalfsgebraad en croûte
met lentegroentjes en peterselieaardappelen
29
Kalfspaleron met merg en sjalotjes 26
Lamskroontje gepaneerd in groene kruiden
ravioli met geitenkaas en gedroogde tomaten
31
Varkenshaasje
met gebakken asperges en mosterdsabayon
24
De autentieke Roast Beef
met herfstgroentjes en gratin dauphinois en vleesjus
28
Zuiderse kiprolletjes
met een lichte hollandaise en graanmosterd. Gevulde courgetten en tagliatelle
24
Skrei moscovite
Jonge kabeljauw, geplette aardappel met zure room en echte kaviaar
29

Diversen

Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.