|
|
|
Walking dinner
Door de voor- en hoofdgerechten te vervangen door non-stop kleine hapjes, geeft u
aan uw feest een heel bijzondere sfeer.
Wij beginnen met minivoorgerechten, kleine soepjes, warme en koude hapjes.
Dit wordt telkens op originele manier gepresenteerd in kleine porseleinen bordjes,
Chinese lepels, jeneverglaasjes, in vorm gesneden groenten, enz...
Enkele voorbeelden:
Oesters, nieuwe maatjes
Glaasje met hammousse
Gemarineerde zalm
Carpaccio van runderfilet
Geflambeerde scampi
wokgerechtje
Miniquiches
Minigarnaal- en kaaskroket gebakken in de pan
Kalkoenbrochetje op zijn Italiaans
Tongfiletje met erwtensoepje
Lamskroontje met gratin
Frietjes in een puntzakje
Wat dient u te voorzien:
per persoon
2 kleine bordjes (genre dessertbord)
2 broodbordjes
3 dessertvorken
2 dessertlepels
1 klein soeptasje
vanaf 25 pers |
|
|
Hier maken we enkel gebruik van de meest exclusieve producten: verse sint Jacobsoesters, foie gras, truffel e.d. |
|
|
Nee, niet cafeïnevrij maar wel déca.
Wij vullen de walking dinner aan met een oesterbar, kreeft à gogo, carpacciostand ed.
Dit is enkel mogelijk vanaf 40 pers. |
|
Diversen
|
|
|
|
|