Zoek in de slagerij

Vers vlees

Rund  

Ossenhaas  42
Biefstuk extra mals  32/kg
Dunne lende  34
Entrecote à l'os  34
Entrecote  34
Zwarte plek  32.00/kg
Filet mignon  42
Rosbief extra  32
Stoofvlees rund  16.00/kg
Soepvlees  14/kg
Ossenstaart  16/kg
Steak parisien, tomsteak
de gepelde van de filet: zacht gekruid en opgerold: proberen!!!
 32/kg
Rundsbrochetten  26.00/kg
Ossentong 18/kg
Runderlever  10.00/kg
Runderhart  10.20/kg
Rundernier 8/kg
carpaccio rundsfilet
flinterdun gesneden rundsfilet op plastiekfolie
 36.00/kg
Braciole  36
Pelé Royal  32.00/kg
Tomahawk  34

Varken 'Duroc'  

Filet kotelet met been  16
Spiering kotelet met been  15
Haasje varken  24
Mignonette  22.00/kg
Filet gebraad zonder been 19
Ribbetjes
kan gemarineerd worden of voorgegaard.
16/kg
Stoofvlees varken  19/kg
Schenkel varken  7/kg
Pootjes gekookt varken  3/stuk
Lever varken  10/kg
Nier varken  1.2/stuk
Half varken
Weegt ongev. 40 kg: koteletten; hespegebraad, spek, gehakt, worst pastei en ev gerookte ham. Wordt versneden waar u bij bent.
 6.20/kg
Gyros 19.00/kg
Varkensbrochetten 22
Spekfakkel  2.50/stuk
Cordon bleu 22
Schnitzel 22/kg
Hart varken 2.1/stuk
lardeerspek  15.00/kg
Varkens wangen 17/kg
Pluma
De spiering van Duroc varkens wordt 3 weken droog gerijpt. Eens ontbeent gaan we hem vacuum 8 uren op 65 graden garen (slowcooking). De vingerdikke sneden worden nog kort gegrilld en geserveerd met een pickelsaus. Fenomenaal!!!
28/kg

Lam  

Vers Belgisch lamsvlees
Gigot lam
ontbeende bil
 38
Schouder lam 32
Koteletten lam 40
Zadel lam 40
Lamsbrochetten 23
Ragout lam 20
Apero lamspiesje 0.80/st
Lam in zijn geheel
jonger dan 1 jaar
Lamskroon 45

Kalf  

Gebraad kalf 39
Steack kalf 39
Koteletten kalf met been 32
Tong kalf 19
Hersenen kalf 18
Lever kalf 32
Nier kalf 14
Zwezerik kalf 58
Osso buco 20
Blanquette kalf 18
Filet pur kalf 42
Kalfsgebraad orloff 39

Gevogelte  

Hoevekip
tussen 1.1 en 1.6 kg
7
Kippenfilet 18
Kippenbil 7
Kippevlerkjes gekraakt 16
Kalkoenfilet 18
Verse kalkoen 14.80
Gans 24
Eend 22
Struisvogelfilet 32
Kwartel 5
Brochetten van kip en kalkoen
ong 170 gr/stuk
18
Kalkoenvinken 16/kg
Opgevulde kalkoen 30
Baby kalkoen 36
Kippenschnitzel 19
Opgevulde kipfilet 29
Kapoen uit Landes 27
eend Canard de Barberie (2.5kg) 18
kalkoen uitgebeend 19
Duivenjong 17/st
Moederdier 9
Kippenbout voorgegaard 16
Parelhoen 15

Wild  

Marcassin des Flandres
De beste stukken uit de ham van gekweekte everzwijnen, gemarineerd tot het meest malse en smaakvolle vlees
30
Hertenkalffilet 68
Hazenruggen 21
Fazantenhennetjes 19
Fazantenhaantjes 18
Fazantenfilet 34
Eendenlever rauw 68.00/kg
Ganzenlever rauw 72.00/kg
Kwartels 4
Konijn tam 19
Eendenborst 32
Parelhoenhammetjes  16/kg
Gans 24
Hertenkalf filet 68/kg
Hertekalf navarin 30
Haas 21.00/kg
Hazebil 21.00/kg
Hazenvlees 21.00/kg
Fazantenfilet 34
Chevreuil gebraad 30/kg
Parelhoen filet 34
Eendenbouten 18/kg

Gehaktsoorten  

Gehakt gemengd varken / kalf / rund
gekruid
 11/kg
Sandwichgehakt
gehakt bereid zoals préparé; klaar om op de boterham te smeren
20
Américain natuur
zuiver gehakte biefstuk
17
Américain préparé 20
Braadworst
ong. 200 gr/stuk
 12/kg
Chipolata
zuiver kalfsvlees +- 180 gr/st
16
Merguez
pikant aangemaakt met lamsvlees +- 180 gr/st
16
Kalfsbroodjes
klaar om in de oven te stoppen
 17/kg
Zwitserse schijven
kalfsgehakt met ham en emmenthal
16
Blinde vinken 16
Hamburger rv 21
Steack tartare
gehakte biefstuk klaargemaakt met een eierdooier, olijfolie, wat Worchester, kappers, peterselie en ajuin.
22
Kalfsgehakt 20
Kippengehakt  17.00/kg
Italiaans tartare 22
Toscaanse burger
Kalfsgehakt met zongedroogde tomaten en mozarella
16

Barbecue APERO  

Zie ook onder de rubriek partyservice/barbecue voor samengestelde pakketten
Gemengde aperospies
* Rosbiefrolletje met notenpesto
* met rozemarijn gemarineerd kalfsvlees
* dadel in gerookte spek gerold
* pittig balletje
 2.20/stuk
Scampibrochetten
Scampi gemarineerd in olijfolie, pittige kruiden en citroen
56/kg
Spekfakkels  2.50/stuk
Chipolata
*natuur
*tuinkruiden
*proven�al
*curry en ananas
16
Merguez 16

Diversen

Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.