Start
Broodjes
Slagerij
Partyservice
Feestelijk tafelen
Mandje
Faq
Catalogus
Ons bedrijf
Virtuele slagerij
Vers vlees
Charcuterie
Salades
Traiteurgerechten
Kaas
Self-cooking
Barbecue
Barbecue all in
Zoek in de slagerij
Vers vlees
Rund
Ossenhaas
/kg
Opmerking
42
Biefstuk extra mals
/kg
Opmerking
32/kg
Dunne lende
/kg
Opmerking
34
Entrecote à l'os
/kg
Opmerking
34
Entrecote
/kg
Opmerking
34
Zwarte plek
/kg
Opmerking
32.00/kg
Filet mignon
/kg
Opmerking
42
Rosbief extra
/kg
Opmerking
32
Stoofvlees rund
/kg
Opmerking
16.00/kg
Soepvlees
/kg
Opmerking
14/kg
Ossenstaart
/kg
Opmerking
16/kg
Steak parisien, tomsteak
de gepelde van de filet: zacht gekruid en opgerold: proberen!!!
/kg
Opmerking
32/kg
Rundsbrochetten
/kg
Opmerking
26.00/kg
Ossentong
/kg
Opmerking
18/kg
Runderlever
/kg
Opmerking
10.00/kg
Runderhart
/kg
Opmerking
10.20/kg
Rundernier
/kg
Opmerking
8/kg
carpaccio rundsfilet
flinterdun gesneden rundsfilet op plastiekfolie
/kg
Opmerking
36.00/kg
Braciole
/kg
Opmerking
36
Pelé Royal
/kg
Opmerking
32.00/kg
Tomahawk
/kg
Opmerking
34
Varken 'Duroc'
Filet kotelet met been
/kg
Opmerking
16
Spiering kotelet met been
/kg
Opmerking
15
Haasje varken
/kg
Opmerking
24
Mignonette
/kg
Opmerking
22.00/kg
Filet gebraad zonder been
/kg
Opmerking
19
Ribbetjes
kan gemarineerd worden of voorgegaard.
/kg
Opmerking
16/kg
Stoofvlees varken
/kg
Opmerking
19/kg
Schenkel varken
/kg
Opmerking
7/kg
Pootjes gekookt varken
/stuk
Opmerking
3/stuk
Lever varken
/kg
Opmerking
10/kg
Nier varken
/stuk
Opmerking
1.2/stuk
Half varken
Weegt ongev. 40 kg: koteletten; hespegebraad, spek, gehakt, worst pastei en ev gerookte ham. Wordt versneden waar u bij bent.
/kg
Opmerking
6.20/kg
Gyros
/kg
Opmerking
19.00/kg
Varkensbrochetten
/kg
Opmerking
22
Spekfakkel
/stuk
Opmerking
2.50/stuk
Cordon bleu
/kg
Opmerking
22
Schnitzel
/kg
Opmerking
22/kg
Hart varken
/stuk
Opmerking
2.1/stuk
lardeerspek
/kg
Opmerking
15.00/kg
Varkens wangen
/kg
Opmerking
17/kg
Pluma
De spiering van Duroc varkens wordt 3 weken droog gerijpt. Eens ontbeent gaan we hem vacuum 8 uren op 65 graden garen (slowcooking). De vingerdikke sneden worden nog kort gegrilld en geserveerd met een pickelsaus. Fenomenaal!!!
/kg
Opmerking
28/kg
Lam
Vers Belgisch lamsvlees
Gigot lam
ontbeende bil
/kg
Opmerking
38
Schouder lam
/kg
Opmerking
32
Koteletten lam
/kg
Opmerking
40
Zadel lam
/kg
Opmerking
40
Lamsbrochetten
/kg
Opmerking
23
Ragout lam
/kg
Opmerking
20
Apero lamspiesje
/st
Opmerking
0.80/st
Lam in zijn geheel
jonger dan 1 jaar
Opmerking
Lamskroon
/kg
Opmerking
45
Kalf
Gebraad kalf
/kg
Opmerking
39
Steack kalf
/kg
Opmerking
39
Koteletten kalf met been
/kg
Opmerking
32
Tong kalf
/kg
Opmerking
19
Hersenen kalf
/kg
Opmerking
18
Lever kalf
/kg
Opmerking
32
Nier kalf
/stuk
Opmerking
14
Zwezerik kalf
/kg
Opmerking
58
Osso buco
/kg
Opmerking
20
Blanquette kalf
/kg
Opmerking
18
Filet pur kalf
/kg
Opmerking
42
Kalfsgebraad orloff
/kg
Opmerking
39
Gevogelte
Hoevekip
tussen 1.1 en 1.6 kg
/kg
Opmerking
7
Kippenfilet
/kg
Opmerking
18
Kippenbil
/kg
Opmerking
7
Kippevlerkjes gekraakt
/kg
Opmerking
16
Kalkoenfilet
/kg
Opmerking
18
Verse kalkoen
/kg
Opmerking
14.80
Gans
/kg
Opmerking
24
Eend
/kg
Opmerking
22
Struisvogelfilet
/kg
Opmerking
32
Kwartel
/stuk
Opmerking
5
Brochetten van kip en kalkoen
ong 170 gr/stuk
/kg
Opmerking
18
Kalkoenvinken
/kg
Opmerking
16/kg
Opgevulde kalkoen
/kg
Opmerking
30
Baby kalkoen
/kg
Opmerking
36
Kippenschnitzel
/kg
Opmerking
19
Opgevulde kipfilet
/kg
Opmerking
29
Kapoen uit Landes
/kg
Opmerking
27
eend Canard de Barberie (2.5kg)
/kg
Opmerking
18
kalkoen uitgebeend
/kg
Opmerking
19
Duivenjong
/st
Opmerking
17/st
Moederdier
/kg
Opmerking
9
Kippenbout voorgegaard
/kg
Opmerking
16
Parelhoen
/st
Opmerking
15
Wild
Marcassin des Flandres
De beste stukken uit de ham van gekweekte everzwijnen, gemarineerd tot het meest malse en smaakvolle vlees
/kg
Opmerking
30
Hertenkalffilet
/kg
Opmerking
68
Hazenruggen
/stuk
Opmerking
21
Fazantenhennetjes
/stuk
Opmerking
19
Fazantenhaantjes
/stuk
Opmerking
18
Fazantenfilet
/kg
Opmerking
34
Eendenlever rauw
/kg
Opmerking
68.00/kg
Ganzenlever rauw
/kg
Opmerking
72.00/kg
Kwartels
/stuk
Opmerking
4
Konijn tam
/kg
Opmerking
19
Eendenborst
/kg
Opmerking
32
Parelhoenhammetjes
/kg
Opmerking
16/kg
Gans
/kg
Opmerking
24
Hertenkalf filet
/kg
Opmerking
68/kg
Hertekalf navarin
/kg
Opmerking
30
Haas
/kg
Opmerking
21.00/kg
Hazebil
/kg
Opmerking
21.00/kg
Hazenvlees
/kg
Opmerking
21.00/kg
Fazantenfilet
/kg
Opmerking
34
Chevreuil gebraad
/kg
Opmerking
30/kg
Parelhoen filet
/kg
Opmerking
34
Eendenbouten
/kg
Opmerking
18/kg
Gehaktsoorten
Gehakt gemengd varken / kalf / rund
gekruid
/kg
Opmerking
11/kg
Sandwichgehakt
gehakt bereid zoals préparé; klaar om op de boterham te smeren
/kg
Opmerking
20
Américain natuur
zuiver gehakte biefstuk
/kg
Opmerking
17
Américain préparé
/kg
Opmerking
20
Braadworst
ong. 200 gr/stuk
/kg
Opmerking
12/kg
Chipolata
zuiver kalfsvlees +- 180 gr/st
/kg
Opmerking
16
Merguez
pikant aangemaakt met lamsvlees +- 180 gr/st
/kg
Opmerking
16
Kalfsbroodjes
klaar om in de oven te stoppen
/kg
Opmerking
17/kg
Zwitserse schijven
kalfsgehakt met ham en emmenthal
/kg
Opmerking
16
Blinde vinken
/kg
Opmerking
16
Hamburger rv
/kg
Opmerking
21
Steack tartare
gehakte biefstuk klaargemaakt met een eierdooier, olijfolie, wat Worchester, kappers, peterselie en ajuin.
/kg
Opmerking
22
Kalfsgehakt
/kg
Opmerking
20
Kippengehakt
/kg
Opmerking
17.00/kg
Italiaans tartare
/kg
Opmerking
22
Toscaanse burger
Kalfsgehakt met zongedroogde tomaten en mozarella
/kg
Opmerking
16
Barbecue APERO
Zie ook onder de rubriek partyservice/barbecue voor samengestelde pakketten
Gemengde aperospies
* Rosbiefrolletje met notenpesto
* met rozemarijn gemarineerd kalfsvlees
* dadel in gerookte spek gerold
* pittig balletje
/stuk
Opmerking
2.20/stuk
Scampibrochetten
Scampi gemarineerd in olijfolie, pittige kruiden en citroen
/kg
Opmerking
56/kg
Spekfakkels
Opmerking
2.50/stuk
Chipolata
*natuur
*tuinkruiden
*proven�al
*curry en ananas
Opmerking
16
Merguez
Opmerking
16
Diversen
Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
Productnaam:
Eenheid(vb kg, stuk, ..):
Prijs per eenheid (getal):
Ik bestel
eenheden
Opmerking
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.