|
|
Zoek in de slagerij
|
Barbecue
Barbecue groot assortiment
|
|
Aperitiefhapjes: braciole,
scampi, spekfakkels,
pensjes in gerookt spek, kippenboutjes,chipolata en merguez..
Voorgerechtje: vispapilotte
Hoofdgerecht:
kalkoenbrochetten
cote a l'os en/of Tomsteak, lamsbrochetten, witte pens en braadworst, gemarineerd Durocspek...
Groentebuffet:
gepelde tomaten met mosterdvinaigrette en pijpajuintjes, prinsessenboontjes met sjalotjes, tomaten met mozzarella, rucola en basilicum,
geraspte wortelen met nootjes, komkommers in een dilledressing,
gemengde salade, pastasalade, krielaardappeltjes in de schil, aardappelsla en fetasalade, taboule en koolsalade met zachte curry, stokbrood
Sausjes: tartare, looksaus, cocktail, zigeuner, ...
|
|
|
Aperitiefhapjes: spekfakkels,
pensjes in gerookt spek, kippenboutjes, chipolata en merguez...
Hoofdgerecht: Steakbrochetten, souvlaki, gemarineerd Durocspek,braadworst en witte pens,
kalkoenbrochetten,
Groentebuffet:
gepelde tomaten, prinsessenboontjes,
geraspte wortelen, komkommers,
gemengde salade, pastasalade, aardappelen in de schil
aardappelsla, koolsalade met zachte curry,
stokbrood
Sausjes: tartare, looksaus, cocktail, zigeuner, ...
|
|
|
Aperitiefhapjes: scampi, pensjes met gerookt spek,
braciole,
spekfakkels, kleine kippenboutjes,
merguez en chipolata,
3 soorten vis: sint-jakobsschelpen,
papilotte van zalm en tong,
4 soorten vlees: cote a l'os, Tomsteak
lamskoteletten en of lamsbrochetten
kalkoen/kippenbrochetten, Durocvarkenshaasje
groentenbuffet: Champignons in krokant jasje,
gepelde tomaten, prinsessenboontjes met sjalotjes, tomaten met mozzarella, rucola en basilicum,
geraspte wortelen met nootjes, komkommers in een dilledressing,
gemengde salade, fetasalade, ,
pastasalade, in de schil
aardappelsla, veldsla, pastasalde en taboulé
stokbrood
sausjes: verse béarnaise, een echte provençaalse saus,tartare, looksaus, cocktail, zigeuner, enz
|
|
|
Bij onze grootste barbecue hoort een spies die tot 40 kg kan draaien.
Dit biedt natuurlijk mogelijkheden die een ware attractie vormen op uw tuinfeest.
|
|
|
Mocht u eerst gasten apart op een receptie uitnodigen voor het avondfeest |
|
|
Zoals bij een walking dinner geven we hier enkel kleine, uit de hand te eten, hapjes met bijgepaste groentjes.
scampi, spekfakkels, mini lamspiesjes, kippenboutjes, mojito-sticks
worstjes, witte pensjes in gerookt spek
Zeeduivel in papilotte met groentjes � la nage en pasta
Warm gerookte zalm met spinazie
Beefburgertje in een kleine pistolet met ajuin, sla en tomaat
Kalkoenbrochetje met rijst en zoetzure saus
Lamskotelet met aardappel in de schil.
Wat dient u te voorzien:
per persoon
2 kleine bordjes (genre dessertbord)
3 broodbordjes
2 dessertvorken
2 dessertlepels |
|
|
Onze nieuwste aanwinst is een veelzijdig instrument.
Rond het vuur is een tepan-yaki plaat, boven het vuur gaan we grillen en wokken. |
|
Lamskoteletjes met honingsaus
Kalfskotelet met archiduc
côte à l'os met béarnaise
groentenbuffet warm of koud |
|
Aperitiefhapjes: minilamsspiesjes,
scampi, spekfakkels,
pensjes in gerookt spek, kippenboutjes,...
Voorgerechtje: vispapilotte
Hoofdgerecht: Gemarineerd everzwijn, Hertenkalfbrochetten, souvlaki, sat�'s
kalkoenbrochetten
chipolata en merguez
Groentebuffet:
Warme wintergroenten: Provencaalse gratin, bloemkool en rode kool, choucroute, enz...
stokbrood
Sausjes: grand veneur, choronsaus |
|
Diversen
|
|
|
|
|