|
|
Zoek in de slagerij
|
Barbecue
Barbecue groot assortiment
|
|
Aperitiefhapjes: minilamsspiesjes,
scampi, spekfakkels,
pensjes in gerookt spek, kippenboutjes,...
Voorgerechtje: vispapilotte
Hoofdgerecht: Steakbrochetten, souvlaki, sat�'s
kalkoenbrochetten
chipolata en merguez
c�te � l'os, lamskoteletten,...
Groentebuffet:
gepelde tomaten, prinsessenboontjes met sjalotjes,tomaten met mozzarella, rucola en basilicum,
geraspte wortelen met nootjes, komkommers in een dilledressing,
gemengde salade met olijven, pastasalade, aardappelen in de schil, aardappelsla en bloemkool,
veldsla, pastasalade, taboul�
stokbrood
Sausjes: tartare, looksaus, cocktail, zigeuner, ...
|
|
|
Aperitiefhapjes: spekfakkels,
pensjes in gerookt spek, kippenboutjes,...
Hoofdgerecht: Steakbrochetten, souvlaki, saté's
kalkoenbrochetten,
chipolata en merguez,...
Groentebuffet:
gepelde tomaten, prinsessenboontjes,
geraspte wortelen, komkommers,
gemengde salade, pastasalade, aardappelen in de schil
aardappelsla, bloemkool
stokbrood
Sausjes: tartare, looksaus, cocktail, zigeuner, ...
|
|
|
Aperitiefhapjes: scampi, pensjes met gerookt spek,
minilamsspiesjes,
spekfakkels, kleine kippenboutjes,
merguez en chipolata,
4 soorten vis: sint-jakobsschelpen,
tongrolletje met truffelpuree,
kabeljauw en warm gerookte zalm
4 soorten vlees: c�te � l'os,
lamskoteletten
kalkoenbrochetten
warm gerookte kipkoteletten
groentenbuffet: groentenbrochet: champignons, courgetten en aubergines,
gepelde tomaten, prinsessenboontjes met sjalotjes,tomaten met mozzarella en basilicum,
geraspte wortelen met nootjes, komkommers in een dilledressing,
gemengde salade met olijven,
groene salade met puipsjalotten,
pastasalade, aardappelen in de schil
aardappelsla, veldsla, pastasalde en taboul�
stokbrood
sausjes: verse b�arnaise, een echte proven�aalse saus,tartare, looksaus, cocktail, zigeuner, enz�
|
|
|
Bij onze grootste barbecue hoort een spies die tot 40 kg kan draaien.
Dit biedt natuurlijk mogelijkheden die een ware attractie vormen op uw tuinfeest.
|
|
|
Mocht u eerst gasten apart op een receptie uitnodigen voor het avondfeest |
|
|
Zoals bij een walking dinner geven we hier enkel kleine, uit de hand te eten, hapjes met bijgepaste groentjes.
scampi, spekfakkels, mini lamspiesjes, kippenboutjes, mojito-sticks
worstjes, witte pensjes in gerookt spek
Zeeduivel in papilotte met groentjes � la nage en pasta
Warm gerookte zalm met spinazie
Beefburgertje in een kleine pistolet met ajuin, sla en tomaat
Kalkoenbrochetje met rijst en zoetzure saus
Lamskotelet met aardappel in de schil.
Wat dient u te voorzien:
per persoon
2 kleine bordjes (genre dessertbord)
3 broodbordjes
2 dessertvorken
2 dessertlepels |
|
|
Onze nieuwste aanwinst is een veelzijdig instrument.
Rond het vuur is een tepan-yaki plaat, boven het vuur gaan we grillen en wokken. |
|
Lamskoteletjes met honingsaus
Kalfskotelet met archiduc
côte à l'os met béarnaise
groentenbuffet warm of koud |
|
Aperitiefhapjes: minilamsspiesjes,
scampi, spekfakkels,
pensjes in gerookt spek, kippenboutjes,...
Voorgerechtje: vispapilotte
Hoofdgerecht: Gemarineerd everzwijn, Hertenkalfbrochetten, souvlaki, sat�'s
kalkoenbrochetten
chipolata en merguez
Groentebuffet:
Warme wintergroenten: Provencaalse gratin, bloemkool en rode kool, choucroute, enz...
stokbrood
Sausjes: grand veneur, choronsaus |
|
Diversen
|
|
|
|
|